CAUZE UMANITARE

CAUZE UMANITARE

Fiecare kilometru alergat la Semimaraton Braila poate însemna o schimbare în comunitate. În fiecare an susținem 2 proiecte importante ale comunității:

  1. "Organizatia pentru Copii si Adulti cu Nevoi Speciale TREBUIE! -filiala Braila"

    NOI SINGURI NU PUTEM SCHIMBA O LUME DAR IMPREUNA PUTEM SCHIMBA LUMEA CUIVA!

Astfel TREBUIE! s-a asociat in parteneriate si retele. In prezent este un membru activ al Federatiei Organizatiilor Nationale pentru Copil si promoveaza constant respecatrea drepturilor copiilor cu dizabilitati
Beneficiarii programelor TREBUIE! sunt copii, tineri şi adulţi cu dizabilităţi mintale/asociate severe aflaţi în ocrotirea familiei deoarece noi părinţii de la TREBUIE, credem cu tărie că familia reprezintă mediul cel mai bun pentru creşterea şi dezvoltarea unui om.

Dar nici o familie, oricât de bună ar fi, nu poate să suplinească nevoia de viaţă socială aunui om. Viaţa de familie trebuie completată cu o viaţă activă în comunitate deoarece toţi oamenii au nevoie de prieteni, de comunicare şi mai ales de manifestarea si valorizarea abilitatilor lor speciale.

Pentru toate acestea există TREBUIE!

Date de contact http://www.trebuiebraila.ro/ 


  1. "Asociaţia SOS AUTISM BRĂILA"

S.O.S. AUTISM BRAILA are ca si zi de nastere data de 25.10.2013.

In mod firesc, ne dorim sa constientizam problema autismului, sa gasim calea potrivita de a ne ajuta copiii si mai mult decat atat, ne gandim la problemele tinerilor ce vor deveni in curand.

E un drum ce nu va fi neted deloc si nici lipsit de greutati.

Ne dorim ca alaturi de noi sa avem suportul familiilor, prietenilor, terapeutilor, dar si al autoritatilor.

Va asteptam cu drag!

Date de contact : http://bit.do/SOS-Autism-Braila