CONFIDENTIALITATE

CONFIDENTIALITATE

Ne vom referi mai jos la runbraila.ro ca ”Run Braila”, iar termenii ”user” și ”utilizator” se referă la orice persoană fizică sau juridică care alege să primească comunicări de la noi prin completarea formularului de contact și care alege să își creeze cont pe site-ul nostru.

În scopul comunicării de marketing cu utilizatorul, ca și cu toți cei interesați de serviciile noastre, alegem să comunicăm prin intermediului telefonului sau emailului, care pot fi înregistrate în baza noastră de date prin completarea unui formular de contact. Pe baza completării de bună-voie a formularului de contact de către utilizator, ne asumăm dreptul de a contacta utilizatorul pentru a-i transmite oferte comerciale sau conținut ce l-ar putea interesa.

În cazul în care se înregistrează ca user și își creează un cont pe site-ul runbraila.ro, utilizatorul este direct responsabil pentru validitatea datelor pe care le înregistrează pe site, precum și pentru păstrarea secretă a parolei de acces în contul său creat pe runbraila.ro

În ambele situații, ca simplu utilizator care a acceptat prin completarea formulatului de contact să primească newsletter și alte mesaje comerciale de la noi, ca și în cazul în care își creează cont de utilizator pe site, pe care îl administrează singur și îl utilizează cu ID și parolă, utilizatorul este de acord ca datele sale personale să fie înregistrate în baza de date a Run Braila și păstrate pe o perioadă nedeterminată de timp sau până când utilizatorul solicită în scris altfel. Run Braila are dreptul de a elimina oricând un utilizator din baza de date sau de a închide contul creat de un utilizator pe runbraila.ro fără să anunțe în prealabil utilizatorul.

Utilizatorul are dreptul să utilizeze datele sale personale după cum dorește pe site-ul nostru și se face direct și unic responsabil pentru cazul în care dă acces unor terți în contul său. În acest caz, Run Braila nu își asumă nicio responsabilitate față de eventualele consecințe care pot apărea.

Utilizatorul are dreptul de a cere schimbări ale datelor sale personale în baza noastră de date, precum și de a cere eliminarea completă din baza noastră de date. Pentru ca acest lucru să fie posibil, utilizatorul are obligația de a ne informa printr-un email la adresa alerg@runbraila.ro referitor la modificările pe care le dorește referitor la datele sale personale.

Run Braila se obligă să nu facă publică adresa de email a utilizatorului și să nu o transmită către terți, cu excepția cazului în care legea cere altfel.

În cazul în care, utilizatorul alege în deplină cunoștință de cauză sau din greșeală / ignoranță să publice propriile sale date, făcându-le publice și punându-le la dispoziția terților, responsabilitatea în întregime îi revine utilizatorului, Run Braila fiind exonerat de orice vină.

În afară de datele personale pe care le solicităm noi, utilizatorul are libertatea de a ne trimite materiale, informații, date. În cazul în care acestea nu au fost solicitate de noi, nu va fi responsabilitatea noastră să le păstrăm confidențiale sau securizate, ci a deținătorului/ utilizatorului care ni le-a transmis.

Pe site-ul runbraila.ro putem posta reclame ale unor terți, cu linkuri către site-urile terților sau alte site-uri, față de care nu avem nicio răspundere legată de securitate sau viruși. Conectarea de bună-voie la site-urile respective prin accesarea linkurilor provenite din runbraila.ro care pot produce daune utilizatorilor atrage răspunderea în întregime a utilizatorului. De asemeni, dacă prin aterizarea pe alte pagini web provenite din linkuri afișate pe runbraila.ro, utilizatorul alege să-și lase datele confidențiale, această alegere este personală și nu atrage răspunderea cu privire la păstrarea lor confidențială de către Run Braila. Ca urmare a acestei alegeri, datele personale ale utilizatorului vor fi stocate de terți, nu de Run Braila.

Datele cu caracter personal pe care noi le procesăm sunt: nume & prenume utilizator, adresa de e-mail, telefonul utilizatorului, orașul de reședință al utilizatorului.

Run Braila își rezervă dreptul de a modifica sau completa politica de confidențialitate în orice moment, iar revizuirile întră în vigoare o dată cu afișarea lor publică pe runbraila.ro