ASOCIAȚIA ”S.O.S AUTISM” BRĂILA propune în cadrul Semimaraton Brăila 2022 proiectul

”Motivați prin dans, înot și mișcare!”

Persoanele cu autism au bariere reale în adaptarea la mediul social, determinate atât de tulburarea lor, cât şi de factorii din mediul de viaţă, însă cu susţinerea părinţilor, alături de voluntari şi profesionişti pot tinde către o viață independentă.

Scopul proiectului nostru este continuarea terapiei prin înot şi diversificarea terapiilor, prin adăugarea terapiei prin dans, plină de adrenalină, zâmbete şi emoţii, dezvoltată cu ajutorul unui profesor de dans.

În cadrul Asociaţiei SOS Autism Brăila, cei 23 de copii şi tineri autişti, îşi pot dezvolta abilităţile în cadrul centrului prin activităţi practice, precum hand made sau artterapie, însă şi-au manifestat deseori bucuria şi interesul pentru dans, muzică sau înot.

Target: 10.000 lei

Beneficiarii proiectului sunt 23 de copii și tineri autiști, dintre care 15 copii pot continua terapia prin înot pentru o perioadă de 6 luni și care, alături de alți copii din asociație vor participa la ședințe de dans, sub îndrumarea unui profesor de dans.

Vor fi iniţiate jocuri pe fond muzical, realizând o adaptare la stimuli şi activităţi noi, iar cu ajutorul unui profesor de dans, copiii şi tinerii vor învăţa dansuri simple, prin care pot deveni dezinvolţi, sau pot dansa organizat, în cadrul unor serbări.

Înotul pentru un copil cu autism reprezintă reducerea anxietăţii, îmbunătăţirea echilibrului dar şi creşterea capacităţii de reacţie.

Aşteptăm la semimaraton pe toţi susţinătorii noştri, alergători, sponsori, donatori sau voluntari să îşi manifeste cât mai frumos şi autentic empatia şi susţinerea faţă de copiii şi tinerii autişti ai Asociaţiei S.O.S. Autism Brăila, fiind o modalitate prin care ne puteţi cunoaşte, într-o atmosferă plină de emoţii, mişcare şi dăruire.

Vă mulţumim, şi suntem încrezători că veţi fi alături de noi şi alături de scopul proiectului nostru, vă aşteptăm cu iubire şi recunoştinţă.

Multumim!


Organizatia TREBUIE Braila propune în cadrul Semimaraton Brăila 2022 proiectul

DONEAZA O FACTURA LUNARA!

TREBUIE nu este un indemn.

TREBUIE este un ONG în domeniul serviciilor sociale, care zi de zi, timp de 25 de ani a sustinut si continua sa sustina tineri din Braila.

Tineri speciali  cu autism, sindrom Down sau tulburari de comportament,  care au  nevoi speciale de viata

De aceea, TREBUIE le oferă locul unde ei sunt cuprinși în activitati care au la baza terapii ocupationale, exercitii de comunicare, terapii prin arta combinata dar si actiuni de abilitare pentru o viata independenta.

  • Cu Daruire
  • Cu Dragoste
  • Cu Devotament!

Calitati cu care personalul de specialitate si voluntarii de la TREBUIE  imbogatesc viata Centrului de zi, calitati care va pot aduce și pe voi aproape.

Pentru a ne ajuta sa ducem povestea mai departe inscrie-te in proiectul DONEAZA O FACTURA LUNARA!

  • Factura de gaze 800 lei
  • Factura energie electrica 200 lei
  • Cheltuieli administrative 150 lei
  • Facturi cablu, telefon, internet 150 lei
  • Facturile de Transport de la domiciliu al beneficiarilor 1200 lei

Total lunar 2500 lei x 6 luni 15000 lei

12 luni 30000 lei

De aceea TREBUIE nu este un indemn ci o invitatie la fapte bune în viata!

Pentru ca TREBUIE. Multumim!