RIDICARE KITURI

RIDICARE KITURI

RIDICAREA KITURI

A. Kiturile de concurs (pentru participantii adulti) vor putea fi ridicate în baza unui act de identitate din Braila Mall (Strada Principală 4B, Vărsătura)  – vezi harta, conform programului de mai jos:

⇒ Vineri, 24 septembrie 2021 (de la ora 16:00 la 20:00)

⇒ Sambata, 25 septembrie 2021 (de la ora 11:00 la ora 19:30)

În momentul ridicării kiturilor de concurs vă rugăm să veniţi cu declarația pe propria răspundere (vedeți emailul de confirmare a  înscrierii) completată si semnată.

Dacă nu puteţi ridica kiturile în intervalul amintit mai sus, atunci puteţi trimite pe cineva în locul dumneavoastră. Persoana respectivă va trebuie să aducă o copie după buletinul dumneavoastră semnată pe verso şi declaraţia pe proprie răspundere(in original) semnată tot de dumneavoastră


B. Kiturile de concurs (pentru participantii adolescenti 15-17ani) vor putea fi ridicate în baza unui act de identitate din Braila Mall (Strada Principală 4B, Vărsătura)  – vezi harta, conform programului de mai jos:

⇒ Vineri, 24 septembrie 2021 (de la ora 16:00 la 20:00)

⇒ Sambata, 25 septembrie 2021 (de la ora 11:00 la ora 19:30)

În momentul ridicării kiturilor, minorii vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal  care va trebui sa completeze si semneze declarația pe propria răspundere prin care îsi va da acordul pe proprie raspundere ca minorul  este apt din punct de vedere medical pentru participarea la competitive.

Participanții (adulti si adolescenti)  inscrisi si validati la probele de SEMIMARATON, CROS 11km si CURSA BRĂILENILOR ACTIVI – 4km,  ce vin din afara orasului Braila pot ridica kiturile de concurs si în ziua competiției, 26 Septembrie 2021, din Piata Independentei, nr. 1, din cortul de distribuire kituri din zona start/sosire după următorul program:

⇒ 8:00 – 08:45 – Predare kituri (SEMIMARATON, CROS 11km si CURSA BRĂILENILOR ACTIVI – 4km),  doar pentru concurenții din afara orasului Braila


C. Kiturile de concurs (pentru participantii copii 6-14 ani) (si eventuale inscrieri daca mai sunt locuri disponibile) vor putea fi  ridicate în ziua competiției, 26 Septembrie 2021, din Piata Independentei, nr. 1, din cortul de distribuire kituri din zona start/sosire după următorul program:

⇒ 09:15 – 11:45 – Predare kituri (cursele copiilor 6-14ani)

La inscriere sau  ridicarea kiturilor, minorii vor fi insotiti de un parinte sau tutore legal  care va trebui sa completeze si semneze  declarația pe propria răspundere prin care îsi va da acordul pe proprie raspundere ca minorul  este apt din punct de vedere medical pentru participarea la competitie.